Werkplus

Werkplus

Werkplus is een levende marktplaats die inzicht geeft in het totaalaanbod van mens, werk en ontwikkelmogelijkheden binnen de Belastingdienst.

Nu en in de toekomst.

Hoe werkt het?

Wat zijn je persoonlijke kwaliteiten? Hoe kun je verder groeien? Waar liggen jouw carrière­mogelijk­heden binnen de Belastingdienst? Met Werkplus neem je het heft in eigen handen. Werkplus helpt de doorstroom van jou naar andere functies binnen de Belastingdienst te vergroten en stimuleert jouw inzetbaarheid. Ook biedt het kansen om je verder te ontwikkelen en andere ervaringen op te doen.

Nu aanmelden bij Werkplus

Ontdek je mogelijkheden

Nadat je bent aangemeld, stel je een persoonlijk profiel op. Met je sterke punten, je opleiding en ervaring en in de toekomst je ambities. Daarna krijg je persoonlijk advies over hoe je je profiel sterker kunt maken en krijg je direct toegang tot een database met beschikbaar werk.

Nu aanmelden bij Werkplus

Het werkaanbod op één plek

Een uitdagend project, of tijdelijk werk binnen de Belastingdienst. Werkplus sorteert ze aan de hand van je profiel. Zoek, vind en leg de link naar de volgende stap in je carrière! In de toekomst plaatsen we ook werk.

Managers kunnen werkaanbod direct publiceren op Werkplus. Medewerkers kunnen met hun profiel gelijk reageren.

Nu aanmelden bij Werkplus

Werkplus voor managers

Welke kwaliteiten heb ik op dit moment in mijn team? Welke kwaliteiten wil ik in mijn team? Waar vind ik de mensen die ik nodig heb? Belangrijke vragen voor managers, Werkplus geeft de antwoorden. Werkplus helpt managers om de boer op te gaan en snel tijdelijke arbeid aan te bieden. Werkplus legt de contacten.In-, door- en uitstroom

Werkplus helpt de doorstroom van medewerkers naar andere functies binnen de Belastingdienst te vergroten en stimuleert de inzetbaarheid van medewerkers. Ook biedt het kansen aan medewerkers om zich verder te ontwikkelen en andere ervaringen op te doen.

Jouw teamleden

Hier staat een overzicht van jouw teamleden die zich hebben geregistreerd in Werkplus.

Vind de medewerker die je zoekt!

Hier staat een overzicht van alle medewerkers die zich hebben geregistreerd in Werkplus. Zoek, vind en leg de link met de medewerker die je zoekt!

Vragen over Werkplus?

Wil je meer weten over Werkplus?
Neem contact op met Werkplus_helpdesk@belastingdienst.nl of telefonisch via: 070 70 00 510